Varukorg

0 varor


MENY
Varumärken
Följ oss på Facebook
Martina Gebhardt Calendula Body Oil i gruppen Raw Food & Superfood / Groddfrön hos Naturkroppsvård i Sverige (MG-21186)
.Martina Gebhardt Calendula Body Oil.'

Martina Gebhardt Calendula Body Oil

149,00 kr
Happy Body Baby & Kids - för den känsliga baby- och barnhuden. Martina Gebhardt Calendula Body Oil lugnar irriterad, röd och särskilt känslig hud. Den är lika bra för att rengöra babys stjärt som att användas till en hudolja för hel kroppsvård.

Bara det bästa för vårt barn - denna slogan återspeglas också i den prominenta Demeter-certifieringen av alla babyvårdsprodukter. En särskild roll i hudkrämerna spelar här Lanolin, ull vax, för att dessa egenskaper är ganska lika vernixen av en nyfödda. Detta innebär att den skyddar och vårdar huden på ett mycket skonsamt sätt. Den är också ett utmärkt fuktskydd som kan användas som blöjkräm. Alla produkter innehåller extrakt ur calendula (ringblomma) för den särskilt känsliga huden.

Antal: 
Storlek:
100 ml
Artnr:
MG-21186
Info

Martina Gebhardt Calendula Body Oil

Användning:
Hudkroppsvårdsprodukter bör - framför allt hos babys och barn - användas mycket sparsamt eftersom huden bara ska stödjas i sin funktion men inte påverkas. Därför används krämer och oljor endast mycket tunt och masseras väl in i huden. Massagen leder genom ökat blödflöde till en bättre absorption av hudvårdsprodukterna. Alla babyvårdprodukter är också lämpliga för eksem-, psoriasis- och allergibenägen hud. Det gäller både babys och barn och vuxna.

Certifieringar:Ingredienser:
Solrosolja°, Ringblomolja°, utan eteriska oljor.

CTFA/INCI:
Helianthus Annuus (Sunflower) Oil°, Calendula Officinalis Oil°.

° Demeter-certificerad råvara
* Certifierad ekologisk
** beståndsdelar i eteriska oljor


Tillverkare: Martina Gebhardt Naturkosmetik, Tyskland