Varukorg

0 varor


MENY
Varumärken
Följ oss på Facebook
Organic Flower Mask i gruppen Raw Food & Superfood / Groddfrön hos Naturkroppsvård i Sverige (DA-112)
.Organic Flower Mask.'

Organic Flower Mask

340,00 kr
En effektiv skönhetshöjande mask för hud som saknar vitalitet och har förstorade porer. En naturlig ansiktsmask som peelar varsamt och ger huden ungdomligt utseende.

Antal: 
Storlek:
Artnr:
DA-112
Info

Organic Flower Mask

Förmåner
Stimulerar cirkulationen
Fräschar upp hudtonen
Ger en frisk gyllene lister

Det är en aktiv mask som rekommenderas inte för akne och sensitiv hud.

Användning
Blanda en tesked av masken med ungefär en tesked rent vatten till en tunn pasta. För att intensifiera maskens egenskaper, ersätt vattnet med en tesked ekologisk getyoghurt och/eller en tesked ekologisk, rå honung. Dessa ingredienser är känt för deras lugnande effekt på huden. Att kombinera dem med vår Universal Mask kommer att förstärka resultaten. Att lägga till dem kommer också hålla masken fukt så att ingredienserna förblir aktiva.

Efter du rengjorde din hud, lägg en fuktig duk på ditt ansikte under flera minuter medan du slappnar av. Det kommer att mjuka huden och leder till att den lättare tar emot maskens förmånliga ingredienser.

Använd denna Flower Mask som mjuk peeling. Blanda en liten mängd av masken in i handflatan med vatten till en tunn pasta som liknar yoghurt i konsistensen. Inte för tjock men inte heller för vattnigt. Applicera till huden och 'skrubba' varsamt i cirkulära rörelser i ungefär 30 sekunder eller längre om du vill. Skölj bort ordentligt och torka genom att badda försiktigt. Fortsätt med vår Herbal Toner.

Ingredienser
Dr. Alkaitis' Floral Blend (lavender flowers*, blue mallow blossoms*, cornflowers*, roman chamomile flowers*, marigold blossoms*, rose buds*, elder flowers*) and oat buds*.

* certifierad ekologisk odlad


Tillverkare: Dr. Alkaitis - Holistic Organic Skin Food, USA