Varukorg

0 varor


MENY
Varumärken
Följ oss på Facebook
Organic Cellular Repair Mask i gruppen Raw Food & Superfood / Groddfrön hos Naturkroppsvård i Sverige (DA-108)
.Organic Cellular Repair Mask.'

Organic Cellular Repair Mask

320,00 kr
Denna behandling när och återställer vitalitet, stärker miljöpåverkad, skadad och åldrande hud. Fräschar upp synligt och lyser upp obalanserad hud med brist på utstrålning. En naturlig ansiktsmask som stödjer blodcirkulationen för ungdomlig strålande hud. Stimulerar på cellnivå för att stödja förnyelse av skadad och åldrande hud.

Antal: 
Storlek:
Artnr:
DA-108
Info

Organic Cellular Repair Mask

Förmåner
Reparerande
Stärker din huds naturliga barriär
Stimulerar cirkulationen
Främjar rosig frisk hud

Användning
Blanda en tesked av masken med ungefär en tesked rent vatten till en tunn pasta. För att intensifiera maskens egenskaper, ersätt vattnet med en tesked ekologisk getyoghurt och/eller en tesked ekologisk, rå honung. Dessa ingredienser är kända för deras lugnande effekt på huden. Att kombinera dem med vår Cellular Repair Mask kommer att förstärka resultaten. Att lägga till dem kommer också att hålla masken fukt så att ingredienserna förblir aktiva.

Efter du rengjorde din hud, lägg en fuktig trasa på ditt ansikte under flera minuter medan du slappnar av. Det kommer att mjuka huden och leder till att den lättare tar emot maskens förmånliga ingredienser.

Applicera denna Cellular Repair Mask med dina fingertoppar eller en mjuk borste på ditt ansikte och på halsen. Undvik de känsliga områden kring ögonen. Låt masken verka i ungefär 10 till 20 minuter. För att hålla ingredienserna aktiva, tillåt inte masken att torka. Använd en mjuk trasa med ljummet vatten och avlägsnar masken från ditt ansikte försiktigt.

Ingredienser
Raspberry*, blueberry*, blackberry*, oat buds*, grapes*, strawberry*, bilberry*.

* certified organically grown


Tillverkare: Dr. Alkaitis - Holistic Organic Skin Food, USA