Varukorg

0 varor


MENY
Varumärken
Följ oss på Facebook
Organic Beautifying Mask i gruppen Raw Food & Superfood / Groddfrön hos Naturkroppsvård i Sverige (DA-110)
.Organic Beautifying Mask.'

Organic Beautifying Mask

340,00 kr
Stödjer kollagenproduktionen i alla hudtyper, speciellt mogen hud. En närande, naturlig ansiktsmask som är den perfekta anti-aging-behandling. Ingredienserna ökar hudens cellulära funktion och potens. Denna unika, kraftfulla mask innehåller fyra av de mest immunsystemstärkande och antiinflammatoriska svampar som finns i naturen.

Antal: 
Storlek:
Artnr:
DA-110
Info

Organic Beautifying Mask

Förmåner
Stödjer kollagenproduktionen
Ökar cellförnyelse
Stärker din huds naturliga barriär
Reparerar och behandlar skadad hud effektivt

Användning
Blanda en tesked av masken med ungefär en tesked rent vatten till en tunn pasta. För att intensifiera maskens egenskaper, ersätt vattnet med en tesked ekologisk getyoghurt och/eller en tesked ekologisk, rå honung. Dessa ingredienser är känt för deras lugnande effekt på huden. Att kombinera dem med vår Beautifying Mask kommer att förstärka resultaten. Att lägga till dem kommer också att hålla masken fukt så att ingredienserna förblir aktiva.

Efter du rengjorde din hud, lägg en fuktig duk på ditt ansikte under flera minuter medan du slappnar av. Det kommer att mjuka huden och leder till att den lättare tar emot maskens förmånliga ingredienser.

Applicera denna Beautifying Mask med dina fingertoppar eller en mjuk borste på ditt ansikte och på halsen. Undvik de känsliga områden kring ögonen. Låt masken verkar i ungefär 10 minuter. För att håller ingredienserna aktiva, tillåt inte masken att torka. Använd en mjuk duk med ljummet vatten och avlägsnar masken från ditt ansikte försiktigt. Passar in i alla hudvårdsregimer.

Ingredienser
Oat buts*, Dr. Alkaitis' Magical Forest Mushroom Complex* (snow *, tuckahoe*, hedgehog* and immortality* mushrooms), raw cacao*, camu camu*, coconut extract*, montmorillonite**

* certified organically grown
** ethically wild-crafted


Tillverkare: Dr. Alkaitis - Holistic Organic Skin Food, USA